Vi introducerer
Tri-Art

Enestående kvalitets maling fra Canada.
Meget eksklusivt i Danmark.

Fremragende produkter

Ud over fabelagtig akryl maling, laver Tri-Art også forskellige mediums, Gouache, akvarel og meget andet.
Hos Lindholms Art'ikler starter vi med den fortræffelige High Viscosity akryl maling samt mediums.


Den bedste akrylmaling

Eksklusiv kunstner Akrylmaling af høj kvalitet. Den ultimative investering inden for kunstartikler, som vi siger
”The best Acrylic paint money can buy”

Dette er en maling med høj ydeevne, kendt for sin unikke konsistens, levende intense farver og store brede farvepalet. Hos Tri-Art er vi kendte for at have ALLE farver i alle størrelser, fra 60 ml og helt op til 16 l.

Farverne er intense og cremede, næsten smøragtige og de bevarer evnen til at fastholde ekstreme teksturer samt penselstrøg, hvilket normalt er unikt for oliemaling. Produktet er fremstillet med den fineste Akryl emulsion og pigmenter af allerhøjeste kvalitet.

Hele High end serien egner sig til alle teknikker, alt afhængig af om man vælger High Viscosity eller Liquid og de kan derudover anbefales til brug sammen med det store mediesortiment, der kan forlænge tørretid, styre viskositet og justere glans. Grundet den høje koncentration af pigment anbefales det at mixe malingen med mediums.

Alle pigmenter er omhyggeligt udvalgt med fokus på holdbarhed, renhed og lysægthed. Der er ingen tilsætningsstoffer eller ”fillere” i produktionen af High end malingerne.

Pigmentets størrelse og form dikterer farvens glansniveau. Når malingen er tør, vil malingsfilmen forblive fleksibel.

High Viscosity


Denne tyktflydende akryl vil blive enhver kunstners favorit. Kendt for det højeste pigment indhold og den fineste kvalitet, der fremviser de sande karakteristika af malings volumen samt det unikke pigment.

Se brochure med farvekort her


Bæredygtig emballage

Akryl maling

Tri-Art Historie


Tri-Art Mfg er en familieejet virksomhed, der startede en produktion af akrylmaling til kunstnere, som enudvidelse af en kunstbutik og et galleri ved navn Art Noise i Kingston.

Den oprindelige produktion begyndte i beskedent omfang bag i butikken og resulterede i skabelsen af en serie af professionelle High-end akrylfarver.

I 1994 blev Tri-Art Mfg Incorporated officielt etableret.

Vores mål er at skabe produkter af højeste kvalitet til kunstnere og kreative.

Siden vores oprindelse, har det været vores mål at levere kvalitets produkter, der imødekommer forskellige behov, på alle niveauer af kreativitet.

Produkt sortimentet er sidenhen blevet udvidet og omfatter nu Akryl-, Akryl Gouache-, Akryl Ink-, Olie-,Akvarel- og specialmaling, der henvender sig til både professionelle og begyndere inden for maleri, visuel design og kunsthåndværk.

Hos Tri-Art går vi meget op i bæredygtighed og det resulterer i at vi producerer ALT vores egen emballage inhouse, derudover har vi nogle meget sofistikerede anlæg der sparer os for mange hundrede tusinde liter vand i vores malings produktion årligt.